Mars-Uranus

Advertenties

MARS IN ASPECT MET URANUS

Het korte lontje….

  Welkom bij Astromarkt! Dit artikel gaat over het aspect Mars-Uranus en over het midpunt Mars/Uranus. Het is het aspect van de radicale daad en de ingreep. Snelle en soms voorbarige acties horen bij Mars in combinatie met Uranus. Het doel is een verandering te bewerkstelligen. Het is het aspect van de revolutionair, van de rebel en van de soldaat die onafhankelijk opereert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Mars/Uranus als midpunt en Mars-Uranus als aspect duidelijk aanwezig zijn in de horoscopen van terroristen en vrijheidsstrijders. Er zijn echter meer overeenkomsten gevonden tussen mensen met Mars-Uranus.

– Het aspect is in de horoscoop van mannen een aanwijzing voor mogelijke echtscheiding.

– Het aspect is eveneens te vinden in de horoscopen van mensen die brokken maken (ongevallen, misdaad).

– Je ziet dit aspect ook bij sportlui die moeten kunnen accelereren, bijvoorbeeld wielrenners of coureurs. Of dat ook met de daarbij vaak gepaard gaande ongelukken te maken heeft…?

– Ook kunnen arrestaties of operaties (een snelle ingreep) horen bij Mars/Uranus. Frida Kahlo is een voorbeeld van iemand die is geboren met Mars conjunct Uranus. Op jonge leeftijd kreeg zij een zwaar ongeval dat haar kreupel maakte. Ze onderging vele operaties en werd ook eens gearresteerd. Ze werd geboren op 6 juli 1907 om 8u30 in Coyoacan Mexico. Hier vind je nog tweeëntwintig voorbeelden, o.a. over Hotel Ruanda.

Nota bene: het hebben van een dergelijke aanwijzing betekent niet dat deze persoon per se terrorist moet worden of een bom moet laten ontploffen. Het is andersom: een dergelijke aanwijzing is kennelijk nodig voor een terrorist of rebel. Mars-Uranus is een heftig aspect. Het is ook een aspect voor opwinding in het algemeen.

TERRORISME EN MARS-URANUS

Hier volgen een twintigtal voorbeelden van ongeveer 27 bij terrorisme of vrijheidsstrijd/revolutie betrokken personen met een verband tussen Mars en Uranus in de horoscoop. Het is niet zo dat het hebben van een aspect tussen Mars en Uranus iemand tot terrorist/vrijheidsstrijder maakt. Het omgekeerde is eerder zo. Om snelle veranderingen te willen bewerkstelligen, heb je een aspect van ongeduld nodig.

1. De drie zelfmoordenaars van de Londense Metro

Op 7 juli 2005 bliezen drie jonge mannen zich op in de Londense Metro. Hun geboortegegevens zijn resp.: 20 oktober 1974 (Zon, Mars en Uranus in samenstand en Zon conjunct Mars/Uranus), 16 september 1986 (Zon driehoek Mars en vierkant Uranus), 15 december 1980 (Zon conjunct Mars/Uranus).

2. Gudrun Enssling was terrorist en lid van de Rote Armee Fraction. Ze is geboren op 15 augustus 1940 18 uur in Bartholom. Mars maakt een bijna exact vierkant met Uranus in haar horoscoop en Uranus maakt een vierkant met het midpunt Zon/Mars.

3. Menachem Begin (16 augustus 1913 Brest, 6 uur) startte zijn politiek carrière als terrorist. Hij had Zon anderhalfvierkant Mars/Uranus.

4. Onze Willem van Oranje (24041533 085000 LMT Dillenburg) heeft de Zon conjunct Mars/Uranus in de horoscoop. Hij was de rebel tegen de Koning van Spanje.

5. Mohammed B. (8 maart 1978 in Amsterdam geboren) wordt gezien als leider van de Hofstadgroep. Hij vermoordde Theo van Gogh. Mohammed B. heeft de Zon driehoek Mars en driehoek Uranus en de Zon maakt binnen twee graden orb een oppositie met Mars/Uranus.

6. Samir A. (27 juli 1986 in Amsterdam geboren) heeft Mars vierkant Zon/Uranus.

7. Bin Laden (10 maart 1957, Dubai) heeft Mars staat conjunct Zon/Uranus

8. Willem Holleeder (29 mei 1958) heeft Mars anderhalf vierkant Uranus

9. De UNA Bomber (22 mei 1942) heeft Mars halfvierkant Zon/Uranus, Zon conjunct Uranus en halfvierkant Mars

10. Ariel Sharon (27 februari 1928) heeft Uranus halfvierkant Zon/Mars

11. Yasser Arafat (27 augustus 1929 2u Caïro): Mars wijd oppositie Uranus

12. Lenin (22 april 1870 om 21u42 in Uljanowsk): Mars vierkant Uranus en Mars halfvierkant Zon/Uranus

13. J. van Speijk (‘dan liever de lucht in’ 31 januari 1802): Mars vierkant Uranus

(en op het moment van de explosie stond Uranus halfvierkant Zon/Mars en Mars eveneens vierkant Uranus…check het zelf: 5 februari 1831 om 10 uur in Antwerpen). Terzijde: wie heeft eigenlijk kunnen navertellen dat zijn laatste woorden ‘Dan liever de lucht in!” waren, als de boot geheel ontplofte?

14. Mao Tse Tung (26121893 073000 LMT Hsiangtar): Zon halfvierkant Mars/Uranus

15. Dictator Pinochet (25 november 1915): Mars anderhalfvierkant Zon/Uranus

16. Michelle Martin (vrouw van Marc Dutroux geboren 15 januari 1960 in Ixelles): Zon vierkant Mars/Uranus

17. Oorlogsmisdadiger Babic (26-2-1956): Mars inconjunct Uranus

18. Beeldenstorm (10081566 120000 LMT Steenvoorde): Uranus stond vierkant Zon/Mars

19. De terrorist MOUSSAOUI werd op 30 mei 1968 geboren in Saint Jean de Luz. Hij was betrokken bij het voorbereiden van de aanslagen op 11 september 2001 in New York. Ook deze terrorist heeft in de horoscoop een verband tussen Mars en Uranus. De geboortezon staat conjunct Mars en vierkant Pluto.  Mars maakt een wijd vierkant met Uranus en staat halfvierkant de midpunten Zon/Uranus en Zon/Pluto. Het kenmerk van iemand die met strijd (Mars) en geweld (Pluto) verandering wil aanbrengen (Uranus)…

20. Mohammed Atta werd op 1 september 1968 in Khafr El Sheikh in Egypte geboren. Hij kwam om bij de terroristische aanslag van 11 september 2001 op New York. De Zon staat precies tussen Uranus en de orientale Mars in en vormt een midpunt: Zon conjunct Mars/Uranus…

21. In oktober 2007 
is in Duitsland een grote aanslag voorkomen door de arrestatie van drie personen. Het ging om een Turkse man en twee Duitsers. Beiden waren een paar jaar geleden bekeerd tot de islam. De geboortedata en wat gegevens over hun leven vond ik op de site van Bild via het bericht in de Telegraaf. 
Hoe komen gewone Duitse jongens ertoe een bomaanslag te willen plegen, astrologisch bekenen? Helaas is het geboorteuur niet bekend. Toch is direct te zien dat hun horoscopen overeenstemmen met die van andere (potentiële) terroristen. Zie de links onderaan dit bericht… De wereld van deze mannen is radicaal veranderd omdat zij een radicale verandering wilden bewerkstelligen. Kenners begrijpen direct dat Uranus en Pluto prominente rollen spelen.

22. FRITZ G. De leider van de Duitse terroristengroep die onlangs is gearresteerd, Fritz. G., alias Abdullah, blijkt de zoon te zijn van een Duitse ingenieur en een Duitse arts. Hij bekeerde zich tot de islam toen hij meerderjarig werd en zijn progressieve Zon van teken veranderde (dat verandert vaak het leven of de lifestyle). Vervolgens wilde hij een aanslag gaan plegen. Waarschijnlijk staat Uranus in zijn negende huis (voor een bekering). Hij is geboren op 1 september 1979 in München. 
Aanwijzingen voor mogelijk terrorisme zijn Mars in een driehoek met Uranus en een vierkant met Pluto. Een verband tussen Mars, Uranus en Pluto komt vaker voor bij radicale mensen. Uranus staat midden tussen Neptunus en Pluto in en dat is een teken voor een catastrofe.

Arrestatie:
Bij zijn arrestatie staat transit Uranus oppositie Saturnus (eind aan vrijheid), vierkant Neptunus (teleurstelling) en inconjunct Pluto (radicale wijziging).

23. DANIEL S. Zijn (Fritz G.’s) maatje heet Daniel S. Hij werd geboren op 9 september 1985 in Neunkirchen. Hij was een goede leerling aan het gymnasium, bekeerde zich rond zijn 21ste tot de islam na een reis naar Egypte, werd eerst soldaat in het Duitse leger en ging toen naar een Pakistaans terreurkamp. Opnieuw is het sterrenbeeld Maagd. Daniel S. heeft Neptunus vierkant Aries Point (idealisme, geloof en ideologie). Venus staat anderhalf vierkant Aries Point en driehoek Uranus en dat wijst gecombineerd met Neptunus op een romantisch/artistieke inslag. Let op de Maan in Kreeft inconjunct Jupiter voor de grote behoefte erbij te horen (lees ook het artikel over aanwijzingen voor partijdigheid. Dat combineert Daniel met de wil anders te zijn dan anderen (Zon vierkant Uranus).

Aanwijzingen voor terrorisme:
Mars is de oriëntale planeet. Dat is vaker het geval bij soldaten, ondernemers en activisten. Mars maakt een quindecile van 105 graden met Uranus.

Arrestatie: transit Uranus oppositie de Zon, voor een negatieve verandering in zijn leven (met onafhankelijkheid en vrijheid in het geding). In zijn geboortehoroscoop staat de Zon vierkant Uranus (voor onafhankelijkheid en rebellie).

Bron van geboortedata van deze terroristen is het artikel in Bild

24. Al-Bakri is een van de meest gezochte terroristen op aarde. Hij is geboren op 18 april 1966 in Beni Suef (Egypte) met Mars anderhalf vierkant Uranus EN Pluto…

25. De Noorse terrorist Anders Breivik heeft Mars driehoek Pluto en vierkant Uranus. Zie http://astropost.blogspot.com/2011/07/anders-behring-breivik-and-his-day-of.html

26. Samantha Lewthwaite (5 december 1983) werd eind september 2013 door Interpol gezocht i.v.m. de terreuraanslag in een winkelcentrum in Nairobi. In haar horoscoop zie je Zon conjunct de voor de zon uit rijzende Uranus en Uranus staat exact sextiel Mars.


ONGEVALLEN EN MARS-URANUS

Mars vormt met Uranus een explosieve combinatie. Uranus is de planeet van de voorbarigheid, van het ‘nu of nooit’. Mars is de planeet van de agressie. Het is of twee explosieve stoffen samenkomen om radicale oplossingen uit te voeren. Soms wordt degene met deze aanwijzingen in de horoscoop het slachtoffer van een ongeluk (misschien als gevolg van haast). Beroemde voorbeelden zijn Frida Kahloo (zie de horoscoopanalyse op Astrodomein) en Jorg Haider (zie het verhaal op Astropost). Ook Christopher Reeves, die verlamd raakte na een val van zijn paard, had een aspect tussen Mars en Uranus: een inconjunct. Zie ook de horoscoop van James Dean met een Mars-Uranus transit t.t.v. zijn dood door ongeval.

Eind november 2013 was er opnieuw een filmster het slachtoffer van een dodelijk auto-ongeval: Paul Walker. In zijn horoscoop zijn Mars en Uranus ‘roepend’ (zonder aspecten). In zijn progressieve horoscoop was de Zon tussen een oppositie met Mars en een conjunct met Uranus in. Op de dag van het ongeval was transit Uranus sextiel zijn geboorte Mars.


ANDERS/UITZONDERINGEN

Elk rijtje heeft zijn uitzonderingen. Onderstaande personen zijn in ieder geval geen terrorist. Wel staan ze bekend om hun ‘korte lontje’ en/of zijn ze ooit gearresteerd of betrokken bij ongevallen of schokkende gebeurtenissen. Albert Schweitzer had Mars op Zon/Uranus. Hij memoreert zelf zijn korte lontje en het feit dat hij het onder controle heeft gekregen. Er zijn drie bekende voetballers met Mars-Uranus (Willem van Hanegem, Van Nistelrooy en Patrick Kluivert). De laatste is ooit betrokken geweest bij een ernstig ongeval en gearresteerd. De ooit gearresteerde feministe Betty Friedan heeft in de horoscoop Uranus conjunct Zon/Mars.  De vrouw van Martin Luther King heeft Mars vierkant Uranus.

Bertrand Cantat is de zanger van de groep Noir Desir, geboren op 5 maart 1964 in Pau (Frankrijk; bron Astrothème) om 5u30. In 2003 sloeg hij zijn partner (Marie Trintignant, dochter van de beroemde acteur) dood. Hij kreeg 8 jaar gevangenisstraf opgelegd, maar wordt nu vrijgelaten wegens goed gedrag. In de horoscoop van Bertrand Cantat zie je een prominente voorop lopende Mars, geafflicterd door Uranus en Pluto. Daar staat de samenhang tussen geweld en het ‘korte lontje’! Venus (de liefde, vrouwen) is hiermee verbonden door een anderhalf vierkant met Pluto. De artiest in de horoscoop is te vinden in Neptunus, eind dispositor van het MC, conjunct het MC en in de cruciale positie van Venus onderin, vierkant de Ascendant.

Het slachtoffer, Marie Trintignant, werd geboren op 21 januari 1962 en heeft in haar horoscoop Pluto anderhalf vierkant Mars/Saturnus. Dat is een gevaarlijke aspectcombinatie. Ze heeft een roepende (ongeaspecteerde) Mars anderhalf vierkant Uranus/Pluto…Dader en slachtoffer delen dus Mars, Uranus en Pluto in een prominent aspectverband. Een radicale daad bepaalde hun relatie.


CONCLUSIE:

Reinhold Ebertin, de schrijver van het beroemde ‘Kombinatie van Planeetinvloeden’ noemt Mars/Uranus het principe van de plotselinge krachtsinspanning of lichamelijke ingreep met als sociologische overeenkomst: geweldenaars, vrijheidsstrijders en revolutionairen en als uitingsvormen noemt hij: een ongeval, verwonding of operatie. In gunstige zin kan het wijzen op een goede afloop van een gevaarlijke situatie. Mensen met aspecten tussen Mars en Uranus zullen niet snel willen buigen, opstandig zijn en eigenzinnig.Dat zijn eigenschappen waarbij een ongeluk in een klein hoekje zit. Met de Zon in een midpuntcombinatie is er kans op een onverwachte draai in het leven door een ongeval of een arrestatie. Bij vrouwen kan de combinatie ook wijzen op een zwangerschap die voor consternatie zorgt.

PS Op 20 juni 2011 kwam Jackass Ryan Dunn om bij een autoongeluk. Hij reed veel te hard. In zijn geboortehoroscoop staat Mars al oppositie Uranus. Op de dag van de crash stond Uranus vierkant Mars en transit Mars conjunct progressieve Mars, een soort van resonantie van wat de geboortehoroscoop laat zien. Mars-Uranus = acceleratie en ongeduld. In een auto (Uranus) kan dat tot een ongeval leiden. Ryan Dunn werd geboren op 11 juni 1977.

Er is meer nodig dan één enkel aspect of midpuntcombinatie. Dat maakt astrologie moeilijk voor statistici. Mars-Uranus hoort in ieder geval bij de onverwachte actie of ingreep en de opstandige mens die op zoek gaat naar een radicale oplossing (en daarbij soms in botsing komt met anderen of met de wet).


PS In de column van eind oktober 2013 ging het over de geboortedata van vier beroemde spionnes. Ze hebben alle vier een aspect tussen Venus en Pluto EN tussen Mars en Uranus Het kan toeval zijn…

HOTEL RUANDA EN MARS-URANUS

Op 12 november 2006 schreef ik in het Engels al over: ELIE NDAYAMBAJE, SEGOLENE ROYAL, ANATOLE NSEMGIYUMVA en SYLVAIN NSABIMANA, RUKUNDO en KABILIGI. Dit zijn de namen van oorlogscriminelen die zich misdroegen in 1996 (het jaar waarin de film speelt). Je kunt meer informatie over hen en andere gezochte misdadigers vinden op Trial Watch.

Uiteraard waren er duizenden bij betrokken, maar de bovengenoemden worden verondersteld leiders te zijn geweest. Ik vond op hun geboortedagen steeds de planeet van de actie, agressie en oorlog (Mars) prominent en er was steeds een midpuntcombinatie van Zon, Mars en Uranus. Dat wijst op kordate,actieve en agressieve mensen die snel opgewonden raken en in hun agressieve daden extreem kunnen zijn…

De oorlogscriminelen en Mars-Uranus

Ik heb 6 van de verdachten op de Trial Watch lijst met elkaar vergeleken en vond toen bij:

1. Maan in Vissen en een oriëntale en roepende Mars; geen plaatsingen in aarde; Zon conjunct Mars/Saturnus en Mars/Neptunes, half vierkant Mars/Uranus.

2. Maan in Vissen en oriëntale Mars conjunct Zon/Uranus. Geen aarde plaatsingen.

3. 50% plaatsingen in watertekens; oriëntale Mars biquintiel Pluto. Zon vierkant Mars/Uranus.

4. 50% in vuurtekens. Oriëntale Mars half vierkant Zon/Uranus.

5. 50% in vuurtekens en geen plaatsingen in aarde. Mars conjunct Saturnus en vierkant Uranus. Drie maal herhaalde midpuntcombinatie van Mars/Saturus en Uranus.

6. Oriëntale Pluto vierkant Mars (anderhalf vierkant Nul Ram: roepende Saturnus; Zon conjunct Mars/Uranus.

Conclusie: ze hebben allen een prominente Mars (5 oriëntaal, 1 i.v.m. Nul Ram) en Mars is de planeet van oorlog en agressie. Allen hebben een combinatie van Zon, Mars en Uranus. De watertekens*) zijn sterk vertegenwoordigd.

De genocide en de transits

In de zomer van 1996 stond Uranus in de vijfde graad van Waterman inconjunct the Mars van nummer 1, recht tegenover de Zon van nummer 2, vierkant de Neptunus van nummer 3. Nummer 4 had Saturnus vierkant Saturnus maar Jupiter conjunct zijn Zon. Numer 5 had Uranus vierkant zijn progressieve Mars en nummer 6 Neptunus vierkant de Zon. 80% had zware transits te verduren in die tijd. Twee van de 6 hadden een Mars-Uranus-verband. En dat zijn alleen nog de transits…

De held van het verhaal: Paul Rusesabagina

Paul Rusesabagina werd geboren op 15 juni 1954. Hij was manager van het hotel Rwanda en redde ongeveer 1200 mensen (Hutu en Tutis) uit de handen van mensen als de criminelen hierboven. Ook hij heeft een prominente Mars (Mars is oriëntaal), in oppositie met Jupiter. Op Nul Ram vind je op zijn geboortedag Zon/Jupiter en Zon/Mars. Het is en ondernemend en geslaagd iemand.

Behalve een prominente Mars heeft Rusesabagina een drie keer herhaalde midpunt combinatie van Zon/Uranus/Pluto. Hij is daarmee impulsief en een man van de actie, soms tegendraads. Op zijn geboortedag staat 50% van de posities in een waterteken, maar niet de Zon of Maan.

Er zijn overeenkomsten met de criminelen. Hij verschilt echter ook van de criminelen. Zij heeft hij Uranus inconjunct Jupiter in de zomer van de genocide. Dat wijst op buitengewoon geluk bij een ongeluk (maar wel ten koste van e.e.a.). Ook heeft hij als nauwste aspect in zijn horoscoop: Zon driehoek Neptunus. Dat aspect wijst op empathie (je kunnen inleven in anderen; hulpvaardigheid). En het belangrijkste: Paul Rusesabagina heeft géen combinatie van Zon/Mars/Uranus…

Conclusie

De held heeft veel gemeen met de criminelen. Allen zijn ze mensen van de actie en van de daad. Allen zijn ze impulsief. Alleen is de held gevoeliger en meelevend. Je ziet in de film hoe hij held tegen wil en dank wordt…

Aan dit verhaal voegde ik in december 2006 informatie toe over Vincent Bajinya, een arts die had deelgenomen aan een massale slachtpartij in Ruanda. Zijn geboortedatum is 28 februari 1961 (Kigombe Rhengeri). We zien op die dag een roepende Mars, anderhalf vierkant Saturnus/Pluto, een aanwijzing voor het thema van de gewelddadige dood en in een septiel met Uranus. Tijdens de gebeurtenissen in Ruanda had hij de progressieve Zon vierkant progressieve Mars en transit Uranus inconjunct Mars. De meeste andere (gezochten) hadden Mars ook in relatie met Uranus in 1996.

Mars en Uranus spelen in ieder geval een rol van belang in de genocide in Ruanda, niet alleen in de geboortehoroscopen van de betrokken hoofdpersonen, maar ook in de transits en progressies van deze mensen. De transits en progressies activeerden de al bestaande neiging zich mee te laten slepen en opgewonden te raken bij deze kordate types. De situatie deed de rest. Toen Paul Rusesabagina zijn kunststuk verrichtte had hij juist de progressieve Zon vierkant Saturnus gehad en stond Saturnus conjunct Saturnus in zijn progressieve horoscoop. Transit Uranus maakte een hard aspect met die progressieve combinatie. Daarmee werd de beperking van vrijheden en het verzet ertegen thema in zijn leven. En zijn leven veranderde ingrijpend…

Relevant bij dit artikel:

*)Watertekens zijn Kreeft, Vissen en Schorpioen.

KONING WILLEM II, PAUL WALKER en MARS-URANUS

Mars is het symbool van mannelijkheid, spieren, ijzer en (seksuele) energie. Uranus is het symbool van het buitenbeentje en van versnellers. Willem II is geboren met Mars inconjunct Uranus. Paul Walker had de progressieve Zon tussen Mars en Uranus in en transit Uranus half sextiel Mars bij zijn overlijden.

200 JAAR ORANJE EN WILLEM II

Het teken Boogschutter houdt verband met Spanje, dus misschien is het niet toevallig dat Sinterklaas op 6 december zijn naamdag (en sterfdag!) viert en uit Spanje komt. Weet je wie er op 6 december echt jarig was? Koning Willem II: hij werd geboren op 6 december 1792. Hij zou bisexueel zijn geweest en onder chantage zijn bezweken voor instemming met de grondwet van 1848. Hij overleed kort daarna, na een val, met een toepasselijke transit van Saturnus halfvierkant zijn progressieve Zon, in 1849.
Willem II is een van de voorbeelden in een eerder artikel van mij over Pholus. Toen de serie ‘De Troon’ op TV was, in maart/april 2010, was Pholus conjunct de Zon van Willem II. (En dus ook op die van Sinterklaas!:). Je ging toen heel anders tegen Willem II aankijken.

Helaas is zijn geboortetijd onbekend, dus valt over zijn horoscoop niet al te veel te melden, behalve dan dat hij met Mars inconjunct Uranus 1 van de 4 aspecten heeft die langdurig soepel verlopende relaties met het andere geslacht bemoeilijken. Het is ook een aspect dat een risico op ongevallen aangeeft. Hij struikelde, viel en werd ziek. Hij overleed jong (op 49-jarige leeftijd). Paul Walker is helaas een nieuw voorbeeld.

PAUL WALKER

Op het eerste gezicht zijn er geen Mars-Uranus verbanden in de horoscoop van Paul Walker, maar let op: Mars en Uranus zijn beide ‘roepend’! De benodigdheden voor de ‘snelle man’ zijn op elk mogelijk niveau aanwezig. Op een of andere manier moet de haast (Uranus) en de actie (Mars) zich manifesteren. Daar was het nu de tijd voor, want:

a. Transit Uranus stond nu half sextiel de Mars van Paul Walker en progressieve Mars vierkant zijn Jupiter.

b. De acteur in Fast and Furious had nu in zijn progressieve horoscoop de zon tussen een oppositie met Mars en een samenstand met Uranus in.

Het mineure 75 graden aspect tussen Zon en Neptunus kan wijzen op vereenzelviging met de rol die je speelt (zie link naar Zon-Neptunus). De progressieve zon staat op de grens tussen twee tekens. Dat geeft een overgangsperiode aan. Voor zo’n ernstig en gruwelijk ongeval zijn meer transits nodig, ook met de Ascendant, maar die kennen wij niet omdat het geboorteuur onbekend is. Zijn overlijden op jonge leeftijd doet denken aan James Dean (zie zijn horoscoop: http://astromarkt.net/horoscoop-james-dean.html ), die ook stierf bij een ongeluk met transit Uranus i.v.m. zijn Mars. Misschien moet je op de dagen met zulke transits liever niet met motoren of auto’s racen of te snel rijden…

PS Paul Walker was fotomodel. Zijn looks vind je weerspiegeld in Venus in Weegschaal driehoek Saturnus en de positie van Mars in Stier. De jonge Willem II zag er niet slecht uit (Venus en Mars in Steenbok) maar bij hem ontbreken de tekens van Venus (Stier en Weegschaal). Later werd hij kaal.
Over aantrekkelijke mannen schreef ik op Astropost:

Attractive modern entertainers and actors, (those males who know and use their appearances), often have the hot planet Venus in a cool sign like Virgo or Capricorn. And they have Saturn in aspect with Venus or the Ascendant. We admire them from a distance. Males with closer contacts with women have more placements in Taurus and Libra. Examples? Read on…

http://astropost.blogspot.nl/2008/09/male-attraction-venus-saturn-taurus-and.html

LINKS

http://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_II_der_Nederlanden

http://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Walker

Reacties gesloten