Brangelina’s scheiding; de horoscopen van Angelina en Brad

Advertenties

brangelina

De scheiding van Brangelina (Angelina Jolie en Brad Pitt) hakt er niet alleen in voor hun vele eigen en geadopteerde kinderen. Het paar startte de verhouding toen Brad Pitt nog gerouwd was met Jennifer Aniston. Het uit elkaar gaan produceert evenveel ophef als de hele huwelijsperiode. Telkens waren er geruchten over een naderend einde van de relatie. Maar nu is het menens.

MARS VIERKANT MARS (samenwerken….of elkaar beconcurreren)

Als de Mars van de horoscoop van de een een hard aspect maakt met de Mars in de horoscoop van de ander, dan spat het vuur eraf, zowel aan het begin als aan het einde. Voorbeelden zijn:

– Paul McCartney and Heather Mills met Mars inconjunct Mars

– Ike and Tina Turner met Mars vierkant Mars

– Diana en Dodi, with Mars vierkantMars

– Andrew and Sarah, also Mars vierkant Mars

Als dat conflict tussen Mars en Mars het enige was en werd gecompenseerd door iets moois als Venus driehoek Venus, dan was er nog hoop.Maar al in 2009 kon je zien dat die hoop ijdel zou zijn. Mercurius van Brad vierkant Saturnus van Angelina beperkt de communicatie en haar Maan inconjunct zijn Pluto maakt het moeilijk om de thuissituatie naar haar zin te maken. Elke man met een m;ooi aspect tussen Maan en Venus trekt vrouwen aan en de aantrekkelijke Brad bevindt zich bovendien in DE situatie voor vreemgangers: veel aanbidders om hem heen. Daarbij had Angelina gezondheidsprobblemen. Ook delen de twee een hard aspect tussen Venus en Uranus, wat de schoonheid en charme bijzonder maakt, maar tegelijk ook de behoefte aan iets leuks en iets anders voedt. Vandaar waarschijnlijk het gereis om de wereld en steeds nieuwe prikkels in de vorm van adoptie-kinderen.

angelina

De horoscoop van Angelina toont transits van Saturnus (huisheer 7) en Neptunus (in 5) met de Ascendant en Venus en met de Zon (heer 11 in 11). Dat zijn de huizen van de relaties, de kinderen en adoptief kinderen. Saturnus en Neptunus wijzen op desillusie en zo zijn er meer aanwijzingen voor een harde tijd w.b. relaties.

bradDezelfde transit van Saturnus staat op de Ascendant van Brad Pitt (die de schuld van alles krijgt). In zijn progressieve horosoop staat Mars vierkant MC aan te geven dat het allemaal pijnlijk is en dat hij de strijd moet aangaan. Zijn progressieve Zon conjunct Saturnus toont aan dat er een periode wordt afgesloten.Saturnus staat. Zo hebben ze beiden een aspect tussen Saturnus en Ascendant (eindes en relaties) gemeen.

Niet elke relatie sneuvelt bij zulke aspecten,maar het wordt er evenmin makkelijker door. Ook moeten de geboortehoroscoop en de situatie ‘meewerken’ of tegenwerken, zo je wilt. Jammer voor de kids.

LINK

http://astropost.blogspot.nl/2009/04/rumours-say-that-marriage-of-brad-pitt.html

Title: THE LINK BETWEEN ANGELINA JOLIE, JENNIFER ANISTON AND BRAD PITT

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten